Esitteet ja katalogit

Esitteet ja katalogit

Toteutamme kaikenlaiset sähköiset- ja printtiesitteet mieleenpainuvasti.

Esitteet

Toteutamme kaikki esitteet mieleenpainuvasti, ovatpa ne yksi- tai kaksipuoleisia, pieniä tai suuria. Jokaiselle kohderyhmälle löytyy houkutteleva ilme ja esitemuoto, joilla yrityksesi viesti osuu kohdalleen.Esitteen suunnittelu aloitetaan asiakkaan toiveiden ja ohjeistuksen pohjalta tai täysin puhtaalta pöydältä. Graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän tuntemus auttavat meitä tarjoamaan ideoita ja ratkaisuja, joista syntyy kohderyhmää parhaiten palveleva mainosesite.

Flyerit

Mainoskortit eli fryerit ovat oiva tapa mainostaa yritystä messuilla, kaduilla, kirjeitse ja tai pitää vain pieni mainos yrityksestä tiskillä jaettavana. Postikortin kokoinen flyeri on myös oiva tapa tiedottaa tai muistuttaa asiakkaita erilaisista tarjouksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.

Julisteet

Mainosta suurempana! Kerro mainoskampanjasta, uudesta tuotteesta, tapahtumasta, alennuksista, yrityksen palveluista tai ihan vaan aukioloajoista julisteella. Julisteet soveltuvat hyvin seinäpinnoille, sekä maahan standiin, niin sisään kuin ulos. Näyttävät julisteet nopeasti toiveidesi mukaan.

Lehtimainokset

Näyttävällä lehtimainoksella saat edustavaa näkyvyttää potentiaalisten kuluttajien näkyviin! Toteutan kaikenkokoisia lehtimainoksia toiveidesi pohjalta tai sitten visioin hyvän idean puolestanne markkinoitavalle kohderyhmälle. Ennen tilausta olisi hyvä kartoittaa missä lehdessä mainostetaan, kuinka monta palstaa leveä mainos suunnitellaan, sekä mainoksen maksimikorkeus. Lehtien ilmoitushinnat löytyvät lehtien mediakorteista.

Katalogit

Yrityksen katalogi on oiva suoramarkkinoinnin väline, joka luetaan, muistetaan ja säilytetään. Tutkimuksen mukaan muun muassa Bilteman ja Hobby Hallin katalogit tavoittavat miljoonayleisön.Katalogi voi toimia vaikeissakin paikoissa innostavasti ja aktivoivasti. Katalogi on nykyaikainen tapa markkinoida.

Sosiaalinen media

Tulisiko yritykseni olla sosiaalisessa mediassa? Kyllä.
Sen avulla pääset paremmin kosketuksiin asiakkaidesi kanssa ja tietyille yrityksille sosiaalinen media voi olla oiva keino jakaa referenssejä, tarjouksia ja vapaita palveluaikoja.Some voi olla myös oikein käytettynä keino saada yrityksen verkkosivuille lisää uusia kävijöitä ja saada vanhoja kävijöitä palaamaan uudelleen sivustolle.

Erottaudu kilpailijoista graafisella suunnittelulla!

mainostoimisto jiibit

Tehdään yhdessä ideoista totTA