Graafinen sunnittelu

Toteutetaan yhdessä toiveittesi mukainen ulkoasu

Esitteet ja katalogit

Hyvä esite herättää lukijan uteliaisuuden. Vähemmän on myös esitteessä enemmän. Tekstiä tulisi olla mielummin vähemmän ja siitä tulisi selvitä olennaisin informaatio. Sisältöä kannattaa rytmittää väliotsikoin, jolloin lukija pystyy silmäilemään sisältöä helposti. Tekstissä on hyvä aina kertoa, mitä hyötyä tuotteesta tai palvelusta on asiakkaalle. Ja kuten aina, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Käyntikortit

Sinulla on 90 sekuntia aikaa antaa hyvä ensivaikutelma asiakkaallesi. Käytä se aika viisaasti. Hyvin suunniteltu käyntikortti tukee yrityksesi viestiä ja vahvistaa sen brändiä. Se on usein ensimmäinen asia, mitä asiakkaasi yrityksestäsi näkee. Siisti, visuaalisesti harkittu käyntikortti tekee suuremman vaikutuksen ja kohtaamisestasi muistettavamman. Käyntikortin voi painaa myös erikoispaperille tai siihen voidaan lisätä erikoistehosteita parhaan mahdollisen huomioarvon saavuttamiseksi.

Logosuunnittelu

Hyvin suunniteltu logo on yksinkertainen ja toimii niin suurena kuin pienenä, jolloin sitä voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa. Sen tulisi toimia niin värillisenä kuin mustavalkoisena ja sen tulee olla kilpailijoista erottuva, omaperäinen ja mieleenpainuva. Lisäksi sen tulisi olla ajaton.

Erottaudu kilpailijoista graafisella suunnittelulla!

#mainostoimistojiibit

Tehdään yhdessä ideoista totTA