fbpx

KOTISIVUT

Koivuhuhta Ky kotisivut

NÄYTTÄVÄT KOTISIVUT

Upeat WordPress kotisivut nopeasti ja tehokkaasti. Yrityksesi näköisellä ilmeellä. Toteutamme kotisivut alusta loppuun, huolehtien myös ylläpidosta. Sivuja on helppo laajentaa ja uudistaa. Saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta, toteutuksesta ylläpitoon.

RESPONSIIVISUUS

Kotisivuista puhuttaessa responsiivisuus tarkoittaa yhteensopivuutta ja mukautuvuutta. Sivut ovat siis mobiiliystävällisiä, myös älypuhelimissa ja tableteissa sujuvasti toimivia kotisivuja. WordPress-julkaisujärjestelmä on edistyksellisin alusta responsiivisten sivustojen toteutukseen.

Lankatehdas kotisivut
Kauneushoitola Salonki Henrietta

JULKAISUJÄRJESTELMÄ

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä WordPress, joka mahdollistaa kotisivujen rakentamisen kustannustehokkaasti. WordPress on joustava ja helposti räätälöitävissä teemojen avulla. WordPressin laajentaminen ja haluttujen toimintojen lisääminen käy vaivattomasti erilaisten liitännäisten avulla.

WordPress kotisivuja on helppo käyttää, ne ovat hakukoneystävällisiä.

PARANNA ASIAKASPALVELUA

Responsiiviset sivut parantavat yrityksesi näkyvyyttä. Helpon käytettävyyden ansiosta asiakkaasi voivat käyttää sivustoa niin pöytäkoneella, tabeleteilla kuin älypuhelimellakin. Google suosii hakutuloksissa sivustoja jotka ovat responsiivisia. Näyt siis Googlen hakutuloksissa paremmin!

Optimoiduilla kotisivuilla palvelet paremmin!

Sali24

KOTISIVUPROJEKTI

Kotisivujen lopullinen hinta koostuu domainista (10-30€/vuosi), eli verkkotunnuksesta esim www.minundomain.fi, palvelintilasta (50-100€/vuosi) ja sivustolle halutuista lisäosista sekä sivuston laajuudesta. Sivuston ylläpito, eli varmuuskopiot, lisäosa-, teema- ja käännöspäivitykset tehdään vuosisopimuksella alkaen 100€/vuosi. 

Hintoihin lisätään 24% alv.

Perus-sivut sisältävät onepage-tyylisen toteutuksen, eli kaikki tiedot lisätään yhdelle sivulle. Sivuja on helppo laajentaa myöhemminkin ja niille lisätään helppokäyttöinen muokkaustyökalu jolla asiakas voi itse tehdä muutoksia sivuihinsa.

Näin projekti edistyy:

  • Aloituspalaveri (kasvotusten, puhelimitse tai sähköpostilla).
  • Domainin, eli verkkotunnuksen varaus.
  • Palvelintilan avaus ja WordPressin asennus.
  • Demo-sivujen rakentaminen asiakkaan toiveiden mukaan.
  • Sisältöjen (tekstit ja kuvat) lisääminen sivustolle.
  • Sivuston julkaisu!
  • Mahdollinen opastus sivujen muokkaukseen.