fbpx

Responsiiviset WordPress-kotisivut

Toteutamme näyttävät, yritysilmeesi mukaiset ja helppokäyttöiset kotisivut juuri sinulle.
Anna meidän huolehtia sivusi kuntoon ja keskity oleelliseen.

Responsiiviset WordPress-kotisivut

Verkkosivujen yhteydessä responsiivisuus tarkoittaa yhteensopivuutta ja mukautuvuutta. Responsiiviset sivut ovat mobiiliystävällisiä, myös älypuhelimissa ja tableteissa sujuvasti toimivia kotisivuja. WordPress-julkaisujärjestelmä on edistyksellisin alusta responsiivisten sivustojen toteutukseen.

Turvallinen ylläpito sivustollesi

Jotta verkkosivu toimii moitteetta joka paikassa kaikilla selaimilla ja päätelaitteilla, sitä on päivitettävä säännöllisesti. Tietoturvan lisäksi versiopäivityksiä tarvitaan julkaisujärjestelmälle, sivuilla käytettyihin teemoihin ja sovelluksiin. Varmuuskopiointien avulla kaikki tiedot voidaan tarvittaessa palauttaa, ja HTTPS-suojaus takaa etteivät verkkosivuston kautta liikkuvat tiedot pääse ulkopuolisten käsiin.

Paranna asiakaspalvelua

Responsiiviset sivut parantavat yrityksesi näkyvyyttä. Helpon käytettävyyden ansiosta asiakkaasi voivat käyttää sivustoa eri päätelaitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Kun käyttökokemus paranee, yllätät asiakkaasi positiivisesti. Google suosii hakutuloksissa sivustoja jotka ovat responsiivisia, mikä tekee responsiivisesta verkkosuunnittelusta tärkeän tekijän hakukoneoptimoinnin kannalta.

Optimoiduilla kotisivuilla palvelet paremmin!

Verkkoselailua tehdään eniten älypuhelimilla ja tableteilla.
Tietoa etsitään silloin kun siihen on aikaa, harvemmin enää pöytäkoneen ääressä.
Hanki nyt mobiiliystävälliset sivut ja optimoitu sisältö.

mainostoimisto jiibit

Tehdään yhdessä ideoista totTA