fbpx

Graafinen suunnittelu

Toteutetaan yhdessä toiveittesi mukainen ulkoasu

Esitteet ja katalogit

Herätä mielenkiinto näyttävällä esitteellä. Esitteellä voit kertoa asiakkaillesi yrityksen tuotteista tai palveluista. Esitteeseen saat mahtumaan enemmän tietoa yrityksestäsi kuvin ja tekstein ja sitä on helppo jakaa. Toteutan niin printti- kuin sähköisiäkin esitteitä. Sähköisenb esitteen voi vaikka lisätä sähköpostin liitteeksi.

Käyntikortit

Sinulla on vähän yli minuutti aikaa antaa hyvä ensivaikutelma asiakkaallesi. Käytä se aika viisaasti. Huolella suunniteltu käyntikortti tukee yrityksesi viestiä ja vahvistaa sen brändiä. Se on usein ensimmäinen asia, mitä asiakkaasi yrityksestäsi näkee. Siisti, visuaalisesti harkittu käyntikortti tekee suuremman vaikutuksen ja kohtaamisestasi muistettavamman. Käyntikortin voi painaa myös erikoispaperille tai siihen voidaan lisätä erikoistehosteita parhaan mahdollisen huomioarvon saavuttamiseksi.

Logosuunnittelu

Hyvin suunniteltu logo on yksinkertainen ja toimii niin suurena kuin pienenä, jolloin sitä voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa. Sen tulisi toimia niin värillisenä kuin mustavalkoisena ja sen tulee olla kilpailijoista erottuva! Logot tehdään vektroimuotoon joten ne sovektuvat painomateriaaleihin, brodeerauksiin ja moneen muuhun.

Erottaudu kilpailijoista graafisella suunnittelulla!

mainostoimisto jiibit

Tehdään yhdessä ideoista totTA