fbpx

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Esitteet

ESITEET JA KATALOGIT

Herätä mielenkiinto näyttävällä esitteellä. Esitteellä voit kertoa asiakkaillesi yrityksen tuotteista tai palveluista. Esitteeseen saat mahtumaan enemmän tietoa yrityksestäsi kuvin ja tekstein ja sitä on helppo jakaa. Toteutan niin printti- kuin sähköisiäkin esitteitä. Sähköisenb esitteen voi vaikka lisätä sähköpostin liitteeksi.

Toteutamme kaikki esitteet mieleenpainuvasti, ovatpa ne yksi- tai kaksipuoleisia, pieniä tai suuria. Jokaiselle kohderyhmälle löytyy houkutteleva ilme ja esitemuoto, joilla yrityksesi viesti osuu kohdalleen.

Esitteen suunnittelu aloitetaan asiakkaan toiveiden ja ohjeistuksen pohjalta tai täysin puhtaalta pöydältä. Graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän tuntemus auttavat meitä tarjoamaan ideoita ja ratkaisuja, joista syntyy kohderyhmää parhaiten palveleva mainosesite.

FLYERIT

Mainoskortit eli fryerit ovat oiva tapa mainostaa yritystä messuilla, kaduilla, kirjeitse ja tai pitää vain pieni mainos yrityksestä tiskillä jaettavana. Postikortin kokoinen flyeri on myös oiva tapa tiedottaa tai muistuttaa asiakkaita erilaisista tarjouksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.

Graafinen suunnittelu
Forssan kauppapaikka logo

LOGON SUUNNITTELU

Hyvin suunniteltu logo on yksinkertainen ja toimii niin suurena kuin pienenä, jolloin sitä voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa. Sen tulisi toimia niin värillisenä kuin mustavalkoisena ja sen tulee olla kilpailijoista erottuva! Logot tehdään vektroimuotoon joten ne sovektuvat painomateriaaleihin, brodeerauksiin ja moneen muuhun.

KÄYNTIKORTIT

Sinulla on vähän yli minuutti aikaa antaa hyvä ensivaikutelma asiakkaallesi. Käytä se aika viisaasti. Huolella suunniteltu käyntikortti tukee yrityksesi viestiä ja vahvistaa sen brändiä. Se on usein ensimmäinen asia, mitä asiakkaasi yrityksestäsi näkee. Siisti, visuaalisesti harkittu käyntikortti tekee suuremman vaikutuksen ja kohtaamisestasi muistettavamman. Käyntikortin voi painaa myös erikoispaperille tai siihen voidaan lisätä erikoistehosteita parhaan mahdollisen huomioarvon saavuttamiseksi. ​

Muu markkinointi materiaali

JULISTEET

Mainosta suurempana! Kerro mainoskampanjasta, uudesta tuotteesta, tapahtumasta, alennuksista, yrityksen palveluista tai ihan vaan aukioloajoista julisteella. Julisteet soveltuvat hyvin seinäpinnoille, sekä maahan standiin, niin sisään kuin ulos. Näyttävät julisteet nopeasti toiveidesi mukaan.

Toteutetaan toiveittesi mukainen ulkoasu

MUUTAMA ESIMERKKI TEHDYISTÄ TÖISTÄ