WordPress-kotisivut

Upeat, yksilölliset kotisivut

Kaikki tekemäni kotisivut ovat tehty maailman suosituimmalla avoimen lähdekoodin WordPress julkaisujärjestelmällä. WordPress on joustava ja helposti räätälöitävissä. WordPressin laajentaminen ja haluttujen toimintojen lisääminen käy vaivattomasti erilaisten liitännäisten avulla.

WordPress kotisivuja on helppo käyttää ja ne ovat hakukoneystävällisiä.

Kotisivujen lopullinen hinta koostuu domainista, eli verkkotunnuksesta esim www.omadomain.fi, palvelintilasta, sivustolle halutuista lisäosista sekä sivuston laajuudesta. 

Sivuston ylläpito, eli varmuuskopiot, lisäosa-, teema- ja käännöspäivitykset tehdään vuosisopimuksella alkaen 100€/vuosi.
Hintoihin lisätään 24% alv.

Perus-sivut sisältävät onepage-tyylisen toteutuksen, eli kaikki tiedot lisätään yhdelle sivulle. Sivuja on helppo laajentaa myöhemminkin ja niille lisätään helppokäyttöinen muokkaustyökalu jolla asiakas voi itse tehdä muutoksia sivuihinsa.

Näin projekti edistyy:

• Aloituspalaveri (kasvotusten, puhelimitse tai sähköpostilla).• Domainin, eli verkkotunnuksen varaus.• Palvelintilan avaus ja WordPressin asennus.

•
Demo-sivujen rakentaminen asiakkaan toiveiden mukaan.


• Lopullisten sisältöjen (tekstit ja kuvat) lisääminen sivustolle.

•
Sivuston julkaisu sekä mahdollinen opastus sivujen muokkaukseen.

Viimeisimmät projektit

Tähän on koostettu viimeksi tehdyt kotisivutyöt. Kaikkia töitä en valitettavasti ehdi julkaisemaan sivuilla, joten toivottavasti löydät näistä referensseistä jotain kiinnostavaa.

Varmista sivujesi näkyvyys

Haluatko näkyä asiakkaillesi? Hakukoneoptimoinnin (=SEO tai Search Engine Optimization) avulla sivustosi näkyvyyttä kasvatetaan Googlen hakutuloksissa huolellisen avaisana-tutkimuksen avulla.

Hakukone­optimoinnin avulla varmistat, että asiakkaasi löytävät tuotteesi tai palvelusi parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksista.

Kuinka projekti etenee?

Ammattimaista web-suunnittelua edulliseen hintaan, auttaaksesi yritystäsi saamaan enemmän asiakkaita!

01

Aloituspalaveri

02

Suunnittelu

03

Materiaali

04

Tuotanto

05

Testaus & julkaisu

Haluatko uudet kotisivut?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin startataan projekti heti.

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.