Valokuvaus

Kuvauspalvelua yksityisille ja yrityksille

Tarvitsetko laadukkaat myyntikuvat asunnostasi tai kesämökistäsi? Hyvät valokuvat ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä asunnon tai kesämökin myynti-ilmoituksessa. Kuvaan pääasiassa Forssan talousalueella, mutta tarvittaessa myös kauempana.

Raikkaat ja laadukkaat myyntikuvat yhdistettynä hyvään myynti-ilmoitukseen sekä sopivaan hintapyyntöön herättävät ihmisissä kiinnostuksen myytävää kohdetta kohtaan. Tämä tarkoittaa sitä että kohdetta katsotaan huomattavasti enemmän.

Kuvaan kaikenlaisia kohteita pienistä kerrostaloyksiöistä suuriin omakotitaloihin. Koska asunto- ja mökkikauppoihin liittyy paljon tunteita, on ensivaikutelmalla erittäin suuri merkitys.

Tarjoan kuvauspalvelua niin kiinteistövälittäjille kuin yksityishenkilöille jotka aikovat myydä itse asuntonsa tai mökkinsä.

Laita mailia tai soita, jos haluat luotettavan ja ripeän kumppanin asunnon myyntiin. 

Kysy tarjousta kuvauksesta, vastaan sinulle mielelläni!

Kuvauspalvelut

Asuntokuvaus sisältää

  • Etukäteisvinkit asunnon kuvausvalmisteluun. Autan myös kuvaustilanteessa kevyessä määrin loppusilauksessa/stailauksessa sekä ylimääräisten tavaroiden siirtämisessä.
  • Arvonlisäveron 24%
  • Sisä- ja ulkokuvat
  • Kuvien viimeistelyn kuvankäsittelyssä
  • Valmiiden kuvien toimitus nopealla aikataululla (viimeistään kolmessa arkipäivässä)
  • Luovutan kuviin vapaat ja rajoittamattomat käyttöoikeudet asiakkaalle (kuvat saa myös antaa eteenpäin kiinteistövälittäjän käyttöön)
  • Valmiita kuvia kohteesta riippuen noin 15-40 kappaletta (pienestä yksiöstä tulee vähemmän kuvia kuin isosta omakotitalosta)

Ilmakuvaus luo erottuvia tarinoita

ilmakuvat ja videot ja panoramat kauko-ohjatulla kuvauskopterilla. Toimin pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Ilmakuvaus on edullinen tapa toteuttaa erillaista materiaalia esim kiinteistön myyntikuvat, mainokset, taulut, pihasuunnittelut tai rakennusprojekteissa yleiskuvan tarkastelua varten.

Kuvaukset tarvittaessa myös nopealla aikataululla sääolot huomioiden. Kuvat ja videot toimitetaan sähköisesti.

[lue lisää]

Liikkuva kuva antaa potkua

Video tuo paljon informaatiota helposti katsottavaan muotoon. Se antaa yksilöllisen kuvan pienessä ajassa. Videokuvaukseen liittyy useita osa-alueita mm. kuvaus, värimäärittelyt, leikkaus, grafiikat, visuaaliset efektit, kuvauksen suunnittelu sekä jälkituotanto.

Video toimii monessa paikassa verkossa, digitaalisissa mainostauluissa tai televisiossa 

Valo- ja videokuvausta maassa ja ilmassa

Erotu kilpailijoista upeilla kuvilla ja videoilla

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.

Avaa keskustelu
💬 Tarvitsetko apua?
Moikka 👋
Kuinka voisin auttaa?