Työnäytteet

Upeat kotisivut

Kaikki työnäyttteissä olevat kotisivut ovat tehty maailman suosituimmalla avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä WordPressillä. WordPress on joustava ja helposti räätälöitävissä. WordPressin laajentaminen ja haluttujen toimintojen lisääminen käy vaivattomasti erilaisten liitännäisten avulla.

WordPress kotisivuja on helppo käyttää ja ne ovat hakukoneystävällisiä.

Tässä osa toteuttamistani kotisivuista.

Logo ja liikemerkki

Hyvin suunniteltu logo on yksinkertainen ja toimii niin suurena kuin pienenä, jolloin sitä voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa.

Sen tulisi toimia niin värillisenä kuin mustavalkoisena ja sen tulee olla kilpailijoista erottuva! Logot tehdään vektorimuotoon joten ne soveltuvat painomateriaaleihin, brodeerauksiin ja moneen muuhun.

Alla osa asiakkaista joilla olen saanut suunnitella logon.

Esitteet, julisteet ja katalogit

Herätä mielenkiinto näyttävällä esitteellä. Esitteellä voit kertoa asiakkaillesi yrityksen tuotteista tai palveluista. Esitteeseen saat mahtumaan enemmän tietoa yrityksestäsi kuvin ja tekstein ja sitä on helppo jakaa. Toteutan niin printti- kuin sähköisiäkin esitteitä. Sähköisen esitteen voi vaikka lisätä sähköpostin liitteeksi.

Toteutan kaikki esitteet mieleenpainuvasti, ovatpa ne yksi- tai kaksipuoleisia, pieniä tai suuria. Jokaiselle kohderyhmälle löytyy houkutteleva ilme ja esitemuoto, joilla viestisi osuu kohdalleen.

Mainosta suurempana! Kerro mainoskampanjasta, uudesta tuotteesta, tapahtumasta, alennuksista, yrityksen palveluista tai ihan vaan aukioloajoista julisteella. Julisteet soveltuvat hyvin seinäpinnoille, sekä maahan standiin, niin sisään kuin ulos. Näyttävät julisteet nopeasti toiveidesi mukaan.

Graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän tuntemus auttavat tarjoamaan ideoita ja ratkaisuja, joista syntyy kohderyhmää parhaiten palveleva mainos.

Tässä osa asiakkaistani joille olen saanut toteuttaa esitteitä tai julisteita.

Modernit käyntikortit

Sinulla on vähän yli minuutti aikaa antaa hyvä ensivaikutelma asiakkaallesi. Käytä se aika viisaasti. Huolella suunniteltu käyntikortti tukee yrityksesi viestiä ja vahvistaa sen brändiä. Se on usein ensimmäinen asia, mitä asiakkaasi yrityksestäsi näkee.

Siisti, visuaalisesti harkittu käyntikortti tekee suuremman vaikutuksen ja kohtaamisestasi muistettavamman. Käyntikortin voi painaa myös erikoispaperille tai siihen voidaan lisätä erikoistehosteita parhaan mahdollisen huomioarvon saavuttamiseksi. ​

Tässä osa toteuttamistani käyntikorteista.

Graafinen ilme on yksi tärkeimmistä asioista

Sen avulla luodaan ensimmäinen mielikuva yrityksestä!

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.

Avaa keskustelu
💬 Tarvitsetko apua?
Moikka 👋
Kuinka voisin auttaa?