Laav Collection kotisivut

Laav Collection kotisivut ja logo

Laav Collection verkkokauppa palvelee tällä hetkellä vain suomalaisia korujen käyttäjiä. Mallistosta löytyy suurimmaksi osaksi vain korvakoruja, mutta Mussukka mallisto tarjoaa myös ihanan kaulakorun joka sopii yhteen hyvin sarjan korvakorujen kanssa.

Tarina

Tuotteemme on kotimainen, laadukas ja brändimme “sydän” näkyy logostakin. Teemme työtä rakkaudella. Olemme yrittäjäpariskunta jonka toisen graafinen ammattitaito syventyy, kun siihen yhdistetään kultasepän visuaalinen kieli ja korusuunnittelu.

Laav on kultasepän ja graafisen suunnittelijan visio brändistä täynnä sydämiä. Laav Collectionin tarina alkaa lauseesta;

“Minä tuon sinulle ihanan tunteen sisimpääsi ja iloa päivääsi. Muistatko keneltä sait minut? Hänelle olet tärkeä ja merkityksellinen! Olen muisto häneltä, rakkaudella sinulle.”
Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Forssassa. Korut valmistetaan suomalaiseta koivuvanerista.

Korujemme valmistuksessa on tärkeää eettisyys. Käytämme ainoastaan turvallisia materiaaleja ja luotettavia yhteyistyökumppaneita. 

Laav Collection puukorut on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista. Korujen teräsosat ovat korkealaatuista ruostumatonta terästä, jonka pitäisi sopia myös nikkeliallergikoille. Koru on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Jaa tämä kaverille

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.