Ilmakuvaus

Dronekuvaus vie kuvauksen uudelle tasolle

Haluatko lisätä ulottuvuutta valokuviisi? Tarjoamme dronekuvauspalvelua, joka nostaa kuvat aivan uudelle tasolle.

Dronekuvaus tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia ikuistaa upeita maisemia, tapahtumia ja kohteita. Käytämme laadukasta DJI MAvic 3 Pro laitteistoa luodaksemme korkealaatuisia ilmakuvia ja -videoita.

Haluatko tallentaa henkeäsalpaavat maisemat uudesta perspektiivistä? Dronekuvaus antaa vapauden tavoittaa näkymät, joita ei voi saavuttaa perinteisillä kuvausmenetelmillä. Voimme ottaa kuvia kaupunkien silueteista, kiinteistöistä ja muista kohteista.

Dronekuvaus soveltuu useaan eri paikkaan. Olipa kyseessä urheilukilpailut, musiikkifestivaalit, yritystapahtumat, kiinteistön myyntikuvat, mainokset, taulut tai pihasuunnittelut. Tietyt rajoitukset täytyy ottaa kuitenkin huomioon [lue rajoitukset].

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki dronekuvauspalvelumme toteutetaan vastuullisesti ja noudattavat lainsäädäntöjä ja määräyksiä. Mainostoimisto Jiibit on suorittanut ja rekisteröitynyt virallinen drone-operaattori ja suorittanut lennättämiseen vaaditun kokeen. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro visiosi. Suunnitellaan yhdessä dronekuvaus, joka täyttää tarpeenne ja ylittää odotuksenne.

Anna projektisi lentää korkeammalle upeiden dronekuvien ja videoiden avulla.

Dronekuvausrajoitukset

Turvallisuus on ensisijainen huolenaihe dronekuvauksessa tapahtumissa. On tärkeää lentää vastuullisesti ja varmistaa, ettei drone aiheuta vaaraa ihmisille, omaisuudelle tai ympäristölle. Tapahtumissa voi olla paljon ihmisiä ja esteitä, joten lentäminen on suunniteltava huolellisesti ja noudatettava turvallisuuskäytäntöjä.

Suomessa on määritelty enimmäislentokorkeus jossa drone saa lentää. Maksimi lentokorkeus on 120  metriä maanpinnasta. On tärkeää pysyä näiden korkeusrajoitusten puitteissa, jotta vältetään vaaratilanteet ja mahdolliset rikkomukset.

Dronekuvauksen aikana on tärkeää kunnioittaa yksityisyyttä ja noudattaa asianmukaisia suosituksia. On hyvä varmistaa, että on lupa kuvata tapahtumassa ja että ei tallenna tai levitä ihmisten yksityisiä tietoja tai kuvia ilman heidän suostumustaan.

Dronen lentoa rajoittavat myös tekniset tekijät, kuten akun kesto, sääolosuhteet ja lennätysalueiden rajat. Dronekuvausta suunniteltaessa on tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon.

Sääolosuhteet voivat vaikuttaa dronekuvaamiseen. Voimakas tuuli, sade tai huono näkyvyys voivat aiheuttaa riskejä drone-lennoille. On tärkeää arvioida sääolosuhteet ennen kuvausten aloittamista ja välttää lentämistä, jos olosuhteet eivät ole optimaaliset.

Valo- ja videokuvausta maassa ja ilmassa

Erotu kilpailijoista upeilla kuvilla ja videoilla

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.

Avaa keskustelu
💬 Tarvitsetko apua?
Moikka 👋
Kuinka voisin auttaa?