Hakukoneoptimointi

Paranna sivustosi näkyvyyttä verkossa

Löytyykö yrityksesi Googlesta, kun sitä haetaan yritykselle tärkeillä hakusanoilla?

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) mahdollistaa verkkosivujen laadun parantamisen, tavoitteena saada sivusto sijoittumaan paremmin hakukoneiden hakutuloksissa.

Tarjoan hakukoneoptimointipalvelua räätälöitynä asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja budjetin mukaan. Kaikkiin tekemääni sivustoihin tehdään kevyt hakusanaoptimointi jo tekovaiheessa , mutta laajempi hakusana- sekä sivuston sisällön (tekstit ja kuvat) optimointi tilattavissa lisäpalveluna.

Usein kysytyt kysymykset:

(Search Engine Optimization) tarkoittaa hakukoneoptimointia ja sen avulla hankitaan lisää näkyvyyttä ja verkkosivukävijöitä hakukoneista.

Hakukoneoptimoinnissa pyritään saamaan verkkosivusi hakutuloksissa mahdollisimman korkealle, tuotetta tai palvelujasi kuvaavilla hakusanoilla ja hakulauseilla sivustolle tehtävillä muutoksilla.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä, eikä tuloksia näe välittömästi, koska hakukoneet huomioivat lukuisia tekijöitä hakusijoitusten määrittelyssä.

Hakusanamainonta (hakukonemainonta, SEM, Search Engine Marketing) tarkoittaa verkkosivun maksullista mainostamista Googlessa ja muissa hakukoneissa. Suomessa tunnetuin tapa tehdä hakusanamainontaa on Google Adwords -mainonta.
Avainsanatutkimus on äärimmäisen tärkeä osa verkkosivujen sisällöntuotantoa. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että listataan ne sanat ja useammista sanoista koostuvat lausekkeet, joilla haluttaisiin verkkosivujen löytyvän hakukoneista.

Näy paremmin hakukoneissa

Huomattava osa kotisivujen kävijäliikenteestä tulee hakukoneiden orgaanisten hakutulosten kautta. Hakukoneoptimointia tekemällä kotisivusi saadaan nostettua hakutuloksissa paremmille sijoille hakutuloksissa useammalla hakusanalla. Toisin sanoen sivustosi näkyvyyttä kasvatetaan Googlen hakutuloksissa huolellisen avaisana-tutkimuksen avulla. Tämän avulla varmistat, että asiakkaasi löytävät tuotteesi tai palvelusi parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksista.

Hakukonenäkyvyyden parantuessa kävijämäärää saadaan kasvatettua tuntuvasti. Paremman hakukonenäkyvyyden myötä sivusto saa enemmän kävijöitä. Tällä saadaan aikaseksi parempi asiakaskokemus, jolloin sivuvierailut tuottavat enemmän myyntiä.

Hakukoneoptimointi on markkinointibudjetin parhaiten tuottava osio.

Haluatko, että sivusi näkyvät verkossa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin startataan projekti heti.

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.