Sähkö- ja tuotantopalvelu T.Nieminen

Vanhalla sivustolla oli hakkerit käynyt tekemässä kepposia ja korjaustoimenpiteet olisivat vienet liikaa aikaa. Teimme päätöksen siirtää sivut toiselle palvelimelle. Nopealla aikataululla otin sivuston ylläpidon hoitooni. Siirsimme sivuston kopioimalla vanhoilta sivuilta sisällön ja kuvat uuden WordPress asennuksen päälle. Samalla sivuille asennettiin kevyt Hello-teema sekä helppokäyttöinen Elementor -sivuston rakennustyökalu.

Sivuston ylläpito ja korjausten tekeminen on nyt helpompaa toimivan ja nopeamman palvelimen ansioista. Asiakas oli todella tyytyväinen sivuihinsa!

Yritysesittely

Sähkö- ja tuotantopalvelu T.Nieminen on pitkän kokemuksen omaava sähköasentaja teollisuuden, automaation ja talotekniikan alalta.

Uusilta sivuilta löydät yhteystiedot ja tietoa yrityksen palveluista. Sähkö- ja tuotantopalvelu T.Nieminen auttaa niin koti- kuin yritysasiakkaitakin erilaisissa sähkö-, korjaus- ja huoltotöissä Forssan, Tammelan, Someron ja Jokioisten alueella.

Tarviin omasta mielestäni aika harvoin todella apua. Nyt tarvitsin ja sain. Hienosti toimittu! Kiitos paljon. Olen tosi tyytyväinen.

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.

Avaa keskustelu
💬 Tarvitsetko apua?
Moikka 👋
Kuinka voisin auttaa?