Vesikaste Oy – Merenneitokurssi

Mikä on Vesikaste Oy?

Vesikaste on perustettu vuonna 2009, alun perin tarjoamaan vesiliikuntapalveluja ja uimaopetusta lapsille ja aikuisille. Kokemusta vesiliikunnan parista löytyy kuitenkin jo vuosikymmenten ajalta. Vesikaste.net verkkokaupassa myydään hyviksi ja laadukkaiksi havaittuja uimatarvikkeita. Löydät sieltä myös suositut merenneidon pyrstöt ja monofin-räpylät merenneitouintiin sekä ihan uuden merenneito-verkkokurssin, jonka tekemisessä olin vahvasti mukana. Projekti oli kaikin puolin mukava ja nyt tuntuu siltä että taidan olla itsekin miltei valmis merenneito! 🙂

Merenneitouinti, merenneitokoulu alkeiskurssi verkkokurssina. Osta nyt!

Mikä on merenneidonpyrstö? Miten merenneidonpyrstöllä uidaan? Mitä pitää osata ennen kuin hankkii merenneidonpyrstön? Miten uidaan turvallisesti? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Vesikaste Oy:n merenneito-verkkokurssilla.

Haluatko oppia uimaan merenneidon lailla? Merenneitokouluja tai merenneitouintikursseja ei aina ole ole saatavilla ja merenneitojen maailmaan tekee mieli? Merenneitouinti vaatii harjoitusta ja se ei sovi missään nimessä uimataidottomille! Hanki Vesikasteen verkkokurssi niin saat kattavan tietopaketin merenneitouinnista aloittelijoille ja opit uimaan turvallisesti pyrstöllä.

Kurssin mainosvideo

Katso video

Hienoa, siinähän sinä olet!

Haluaisin tehdä juuri sinulle tyylikkäät, nopeat ja upeat kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.

Avaa keskustelu
💬 Tarvitsetko apua?
Moikka 👋
Kuinka voisin auttaa?